Top

Sportcompressiekousen

Sportcompressiekousen worden steeds meer gebruikt bij sporten. Je gebruikt ze vóór, tijdens en na het sporten. Zowel amateurs, recreanten en topsporters gebruiken compressiekousen. Je ziet dan inmiddels ook vele merken en verschillende sterktes compressie. Wij bieden u 3 topmerken sport compressiekousen. De Herzog compressiekousen zijn de meest bekende kousen en hebben de meeste compressie. De kousen van CEP Sports hebben medium compressie en opvallende kleuren. X-socks sportcompressiekousen hebben een lichte compressie en zien wij ook wel als de "instapkousen". 

Herzog sportcompressiekousen
CEP sportcompressiekousenX-socks sportcompressiekousen

Welke sportcompressiekousen heb ik nodig? Wat adviseren jullie voor mij? Dat zijn vragen die wij veel krijgen. Om een juiste keus te maken of advies te geven is het belangrij kom te weten waarom je zoekt naar compressiekousen. Heb je een blessure? Wil het preventief compressiekousen dragen? Wil je sneller herstellen na het sporten? Maar ook het type sport wat je doet is belangrijk. Is dit kort en intensief of ben je een echte duursporter. Daarnaast heb je te maken met persoonlijke voorkeur en uitwerking.

Sportcompressiekleding.nl geeft tevredenheidsgarantie op de sportcompressiekousen die wij adviseren. Bevalt het niet dan zoeken we een compressiekous die wel naar wens is. De kousen die niet bevallen mogen altijd terug.