Beleef meer sportplezier!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw

Sportcompressiekousen worden steeds meer gebruikt bij sporten. Je gebruikt ze vóór, tijdens en na het sporten. Zowel amateurs, recreanten en topsporters gebruiken compressiekousen. Je ziet dan inmiddels ook vele merken en verschillende sterktes compressie. Wij bieden u 3 topmerken sport compressiekousen. De Herzog compressiekousen zijn de meest bekende kousen en hebben de meeste compressie. De kousen van CEP Sports hebben medium compressie en opvallende kleuren. X-socks sportcompressiekousen hebben een lichte compressie en zien wij ook wel als de "instapkousen".

Welke sportcompressiekousen heb ik nodig? Wat adviseren jullie voor mij? Dat zijn vragen die wij veel krijgen. Om een juiste keus te maken of advies te geven is het belangrij kom te weten waarom je zoekt naar compressiekousen. Heb je een blessure? Wil het preventief compressiekousen dragen? Wil je sneller herstellen na het sporten? Maar ook het type sport wat je doet is belangrijk. Is dit kort en intensief of ben je een echte duursporter. Daarnaast heb je te maken met persoonlijke voorkeur en uitwerking.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kousen? Wij helpen u graag!


Contactgegevens

Sportcompressiekleding.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@sportcompressiekleding.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop