Top

Skins Compressieshirts

Bent u een beginnende sporter die extra ondersteuning wenst voor de spieren om beter te presteren. Dan kiest u voor de A200 serie die voor sporten in het algemeen geschikt is.

Sport u 10 uur of meer in de week (inclusief draagtijd van de compressiekleding voor herstel) of stelt u hogere eisen dan kiest u voor de A400 serie van Skins.
Skins Compressieshirt A400 Short Sleeve Top Men zwart/geel
Skins Compressieshirt A400 Short Sleeve Top Men zwart/geel
Skins compressieshirt Short Sleeve uit de A400 serie waarbij de pasvorm en de drukpunten verder zijn geoptimaliseerd ten op zichte van de Skins A200 serie. Met dit compressieshirt wordt het bovenlichaam ondersteunt door een betere bloedcirculatie en snellere afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Uw uithoudingsvermogen verbeterd, zal sneller herstellen en minder last hebben van spierpijn en kramp.
€ 99,95
Skins compressieshirt A400 Long Sleeve Top Men zwart-geel
Skins compressieshirt A400 Long Sleeve Top Men zwart-geel
Skins compressieshirt Long Sleeve uit de A400 serie waarbij de pasvorm en de drukpunten verder zijn geoptimaliseerd ten op zichte van de Skins A200 serie. Met dit compressieshirt wordt het bovenlichaam ondersteunt door een betere bloedcirculatie en snellere afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Uw uithoudingsvermogen verbeterd, zal sneller herstellen en minder last hebben van spierpijn en kramp.
€ 109,95