Top

Ervaringen van RunningMarcel.nl

Ervaringen_RunningMarcel_Sportcompressiekleding.nl

Ervaringen van RunningMarcel.nl

RunningMarcel is een actieve hardloper die gebruikt maakt van Herzog Pro Sport Compressiekousen. Hij is ook de man achter de organisatie van de MadurodaMarathon.

Onlangs heeft hij nieuwe sport compressiekousen bij Sportcompressiekleding.nl gekocht en dit is wat hij hierover schrijft:

Al enige tijd loop ik met sport compressiekousen van herzog. Deze Herzog Classic kousen heb ik een half jaar geleden aangeschaft omdat ik nogal wat last had van mijn schenen en ook van vermoeide enkels. De kousen hebben door de compressie een ondersteunende werking en daardoor een preventieve werking op het ontstaan van blessures aan spieren en pezen van het onderbeen.

Via twitter in contact gekomen met Sportcompressiekleding.nl (@compressiewear) en informatie gevraagd over andere merken of type kousen voor de aanschaf van nieuwe sport compressiekousen. Sportcompressiekleding.nl heeft verschillende merken compressiekousen in hun assortiment zoals bijvoorbeeld CEP, X-Socks en uiteraard Herzog, maar ook voor andere compressiekleding kun je bij hun terecht.

Omdat de Herzog Pro Sport Compressiekous toch wel de meeste compressie heeft had deze kous mijn voorkeur en heb ik dus een nieuw paar Herzog Pro kousen besteld. Deze kousen hebben naast veel compressie een verbeterd teenstuk. Ik heb zwarte besteld, maar ze zijn ook in het wit en blauw te verkrijgen.

Door de snelle levering van Sportcompressiekleding.nl had ik mijn kousen een dag later al in huis en kon ze dus gelijk uitproberen.

Dat ze veel compressie hebben merk je goed met aantrekken (neem er de tijd voor) en de eerste keer dat ik er mee liep moesten mijn kuiten er echt eventjes aan wennen.

Om die goede compressie te verkrijgen moet je je been op 5 verschillende punten opmeten en dit doorgeven bij je bestelling. Hierdoor krijg je de perfect passende kous voor jouw benen.

RunningMarcel loopt op: Herzog Pro Sport Compressiekousen
Sport: hardlopen
Reden: scheenbeenproblemen en vermoeide enkels