Top

Hoe verloopt de retourprocedure van Sportcompressiekleding.nl

Hoe kan ik een product ruilen/retour sturen naar Sportcompressiekleding.nl?

Als u om wat voor reden dan ook een product retour wilt sturen willen wij u vragen om hiervoor de volgende stappen te ondernemen. Dit om alles zo snel en soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

Stelregel is dat u eerst contact opneemt alvorens u een en ander aan ons retour stuurt. Wij kunnen producten zonder vooraanmelding niet accepteren.

Stappenplan retourneren
  1. Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen voor middel van een e-mail naar info@sportcompressiekleding.nl.
  2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek voor retoursturen.
  3. U ontvangt via e-mail instructies voor het retourzenden van het artikel.
  4. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u van ons per e-mail een ontvangstbevestiging.
  5. Wij ruilen het artikel om (indien voorraadig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.
Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending van het artikel en de kosten voor verzending. Volgens de Europese wetgeving wat betreft "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten.

Dit geldt niet voor de verzendkosten van een retourzending. Bij ruilen betalen wij de verzendkosten van het nieuwe product.

Belangrijk!  De producten mogen niet gedragen, beschadigd of gerepareerd zijn. Retourgestuurde producten worden weer in de verkoop opgenomen. Vanwege de hygiëne kunnen we dit dan niet meer verkopen.