Beleef meer sportplezier!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

SPORTCOMPRESSIEKLEDING

Wij bieden u verschillende topmerken compressiekleding aan. Afhankelijk van het merk en product wat u zoekt kunt u een algemene indruk krijgen van het assortiment compressiekleding van het desbetreffende merk. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor sommige producten geldt een levertijd van meestal maar enkele dagen. Compressiekousen, compressietubes, compressiebroeken, compressieshirts en compressiesokken voor een betere doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen, blessure preventie en sneller herstel. De resultaten en effectiviteit kan verschillen afhankelijk van merk en compressie maar is ook persoonsgebonden.

SPORTCOMPRESSIEKOUSEN

Sportcompressiekousen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de sportwereld. Recreanten, amateurs en professionals zie je er steeds meer mee lopen. Voornaamste reden voor compressiekousen zijn een betere doorbloeding van de benen waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en meer zuurstof naar de spieren. Je spieren krijgen meer stabiliteit en minder trillingen. Herzog kousen hebben een bewezen effectieve blessurepreventieve werking en sneller herstellende eigenschappen. De kousen van CEP Sport zijn modieus en functioneel. X-Socks is de instapper met de minste compressie.

SPORTCOMPRESSIETUBES

Je eigen sokken dragen maar wel de voordelen van compressie op je kuiten. Daarvoor zijn de sportcompressietubes de oplossing. Ook voor sporten waarbij sokken niet praktisch zijn of niet toegestaan kies je voor compressietubes. Denk bijv. aan vechtsporten zoals judo of karate maar ook triathlon of duathlon. De eigenschappen van sportcompressietubes zijn hetzelfde als bij sportcompressiekousen. Kies zelf direct je favoriete merk!

Klanten kopen tevreden bij SPORTCOMPRESSIEKLEDING.NL

Bij Sportcompressiekleding.nl kun je compressiekousen, sportcompresietubes, enkelsokken met compressie en sportcompressiebroeken en -shirts kopen. Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij besteden veel aandacht aan een juiste verwerking van je bestelling. Een goede degelijke verpakking, snelle levering en een uitstekende service vinden we belangrijk.

Dat onze klanten dit waarderen blijkt ook wel uit de beoordelingen die we krijgen. Maar liefst 98% van onze klanten die beveelt ons aan. Met een gemiddelde score van 8,7 (op 10) scoren we ook ruim boven gemiddeld. Veel tevreden klanten zijn inmiddels overtuigd van onze service en kwaliteit die ze mogen verwachten van onze webwinkel(s).

Klanten beoordelen Sportcompressiekleding.nl gemiddeld met een 8,7 (op 10) en 98% beveelt ons aan.

Voordelen compressie

Diverse wetenschappelijk onderzoeken hebben aangetoont dat compressie een groot aantal voordelen biedt. De voordelen gelden niet voor elk merk:

 • Minder blessures zoals zweepslag, kramp, shin-splint en andere spierklachten.
 • Sneller herstel bij bovenstaande blessures.
 • Verbeteren van de bloedcirculatie.
 • Snellere afvoer van afvalstoffen waardoor verzuring minder snel optreed.
 • Langer uithoudingsvermogen.
 • Voor alle sporters geschikt (recreatieve en topsporters).
 • Spieren minder stijf na grote inspanning.
 • Verbetering van prestaties.

Voor behandeling van blessures en blessurepreventie adviseren wij u de Herzog Pro kous. Bestel direct!

Verbeter ook uw sportieve prestaties en haal meer uit uw sport met Sport compressiekleding!

"Feel the Compression, Improve Performance!"

Sneller blessureherstel

U heeft een blessure of klachten? Dit is altijd vervelend en het is dan ook prettig dat dit zo snel mogelijk hersteld. Spierscheuring, kramp, scheenbeenklachten, hamstringproblemen? Veel sporters krijgen vroeg of laat met een blessure te maken. Soms een lichte blessure maar soms ook een echte ernstige en langdurige blessure. Sport compressiekleding en compressiekousen geven verlichting en bevorderen het herstel. De voordelen van compressie bij blessures zijn:

 • Verbeteren de bloedcirculatie zodat de spieren sneller en meer zuurstof krijgen.
 • Door de compressie worden de spieren bijéén gehouden en geneest een spierscheuring sneller en is er minder littekenweefsel.
 • Meer stabiliteit en "demping" van de klappen bij rennen, springen en sprinten.
 • Geeft u een zekerder gevoel na een blessure zodat u niet "verkrampt" gaat sporten.

Van Herzog Medical compressiekousen is medisch aangetoond dat deze een positief werkend effect hebben op blessurebehandeling en preventie van blessures.
Contactgegevens

Sportcompressiekleding.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@sportcompressiekleding.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop