Beleef meer sportplezier!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Waarom is X-Bionic beter?

Complexe problemen vragen om complexe oplossingen. Je lichaam is de meest complexe “machine” op de planeet en jouw doel is om tot het uiterste te gaan en verder. Traditionele kledingbedrijven willen doen geloven dat een all-over "wicking" oplossing of een rubberachtig-voelende "all-over-compressie" zich zal bezighouden met alle complexe benodigdheden van uw lichaam. Dit is een marketing hype en het is verkeerd. In sommige gevallen is het zelfs gevaarlijk.

X-Bionic is anders. Elk van onze technologieën is wetenschappelijk ontworpen om te werken met uw natuurlijke lichamelijke fysiologie en bio-mechanica, en te verbeteren wat zes miljoen jaar van evolutie ons in staat heeft gesteld om te doen.


Kerntemperatuur van het lichaam is de sleutel

Zoals bewezen in het doorbrekende nieuwe onderzoek van “Professor Joch” van de wereld beroemde Universiteit van Sport Science in Dortmund, Duitsland, wordt tot 97% van het metabolische energy in uw lichaam gebruikt om de lichaamstemperatuur gelijk te houden, waardoor er slechts 3% overblijft voor de prestaties. Waarom? Omdat slechts een paar graden verschil in je lichaams kerntemperatuur niet alleen invloed heeft op je prestaties, het kan je zelfs in het ziekenhuis doen belanden ...of erger. Je lichaam geeft bijna alle energie aan de elementaire bescherming van het hart, de hersenen en andere vitale organen. De veranderingen in temperatuur en de zware inspanning van het sporten genereert een enorme warmte die weg moet worden gevoerd. Dus heb je nog maar 3% van je energie over om de prestaties te verhogen.

Dus de kerntemperatuur van het lichaam is de sleutel. Toch is er geen enkel ander bedrijf die zich richt op dit belangrijke onderdeel van de prestaties om de belangrijkste variabele die de “prestatie kleding” biedt te kunnen begrijpen. Ze maken shirts die beweren je droog te houden, of korte broeken die claimen te knijpen of je spieren op een goede manier te "comprimeren", maar ze richten zich daarbij niet op wetenschappelijke gebieden die daadwerkelijk bijdragen aan de prestaties.


Zweten met een reden!

Zes miljoen jaar van evolutie hebben het meest effectieve systeem ontwikkeld voor de koeling van het lichaam. Zweet werkt, zo lang als een dunne laag vloeibaar zweet in contact komt met je lichaam. Maar zodra je dat zweet weg “veegt” van je lichaam, stopt de koeling. Uw kerntemperatuur stijgt eigenlijk. Dan moet uw lichaam meer zweten om te proberen te compenseren, zodat je verder uitdroogt en uw prestaties hier onder lijdt. Dit is de contra-productieve vicieuze cirkel van 'massa sportkleding producerende bedrijven het zweet verticaal “wegtrekken” van uw huid. Ze zorgen ervoor dat je droog aanvoelt ….maar prestaties zullen ook afnemen.

X-Bionic doet het tegenovergestelde. Onze 3D-Bionic Sphere systeem transporteert zweet horizontaal langs het kledingstuk terwijl het  de oppervlakte die contact heeft de huid vergroot. Deze aanpak werkt niet alleen met "Moeder Natuur", het verbetert de evolutie. Wij gebruiken de natuurlijke mechanismen van uw lichaam om de constante kerntemperatuur te behouden en verder versterken we deze mechanismen. Uw zweet kan dus zijn werk doen - maximale oppervlakte betekent gemaximaliseerde koeling en sterk verbeterde prestaties. Dat is waarom u kiest voor X-Bionic!

X-BionicContactgegevens

Sportcompressiekleding.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@sportcompressiekleding.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop