Beleef meer sportplezier!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header / Onze merken /

Herzog Medical

Herzog Medical Sport Compressie kleding

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van Therapeutische Elastische Sportkousen binnen de sportwereld. Het succes van Herzog is gebaseerd op de jarenlange medische ervaring en voortdurende dialoog met wederverkopers maar vooral eindgebruikers. Het productenassortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sportgerelateerde blessures. Het tastbare product wordt gecomplementeerd door het aanbieden van aanvullende diensten zoals het Sportspreekuut via de site van Herzog en het geven van voorlichting over de toepassing van de producten.

Missie van Herzog Medical

De belangrijkste drijfveer van Herzog is om sportmensen van de top tot de recreatieve sporters het plezier in het sporten te laten behouden. Niets is zo frustrerend om een hobby niet uit te kunnen voeren door acute of hardnekkige blessures.

Herzog_medical_sportcompressiekleding
Contactgegevens

Sportcompressiekleding.nl
Aart Reedijkweg 88
3281 AC NUMANSDORP

info@sportcompressiekleding.nl

KvK: 62722360
BTW: NL854931557B01

Prijzen en verzending

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW. en gratis verzending naar elk afleveradres in Nederland en België vanaf een minimale bestelwaarde van € 35,00. 

Wij versturen onze bestellingen over de gehele wereld snel en degelijk verpakt. Verzendkosten hiervan worden conform opgave van onze verzendpartner doorberekend.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop