Top

Fit4Health - JUMP Analyse

Gezondheid: meten=weten! Laat een JUMP Analyse maken!
Hoe gezond en fit je bent kun je meten. En door te meten weet je precies waar je staat en wat jouw lichaam nodig heeft om gezonder en fitter te worden. De letters JUMP staan voor Jouw Unieke Meet Programma. De JUMP analyse is er voor iedereen die vitaler, slanker en gezonder wil worden OF zijn of haar sportprestaties wil verbeteren. Tijdens de analyse wordt er gekeken naar de conditie van je bloedcellen en de inname van je voeding. Hieruit kan worden afgeleid of er tekorten zijn aan bepaalde vitamines en mineralen, hoe goed je spijsvertering werkt  en/of onder hoeveel stress je lichaam staat.

Om effectief je (sport)doelstellingen te bereiken is het belangrijk je persoonlijke zwakkere punten in kaart te brengen en te weten hoe je hier vervolgens mee om kunt gaan. De keten is immers zo sterk als de zwakste schakel. Dit kan alleen effectief bereikt worden door 'in het lichaam te kijken' met deze analyse. Het advies geeft je vervolgens ook de inzichten die je nodig hebt om een sprong voorwaarts te kunnen maken naar een langer, gezonder en sportiever leven.

Een optimale gezondheid bestaat uit meerdere facetten. Het is dan ook heel belangrijk te beseffen dat het meeste succes te behalen valt door een combinatie van verschillende factoren. Ik adviseer dan ook altijd de adviezen voor beweging, levensstijl, voeding eventueel aangevuld met voedingssupplementen met elkaar te combineren.

Al deze metingen worden gedaan door een eenvoudig vingerprikje. Het bloed wordt vervolgens via een microscoop en camera vastgelegd. De foto’s van het bloedbeeld worden naar een gespecialiseerde therapeut gezonden en beoordeeld.  Daarnaast wordt er ook een analyse gemaakt van je dagelijkse voedingspatroon.

Heb je interesse in deze analyse? Maak een afspraak bij Fit4Health.nl. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) mijn consulten. Kijk op de website voor een overzicht van vergoedingen.