Top

CEP Pro Run sportcompressiekousen zwart/roze

  • CEP Pro Run sportcompressiekousen zwart/roze
47,50
per paar
25-31cm (V) 2
32-38cm (V) 3
39-44cm (V) 4


CEP Pro Run 2.0 Sportcompressiekousen - voor de sporter die zijn/haar prestaties wil verbeteren tijdens het sporten, blessures wil voorkomen en voor sneller herstel. Het is wetenschappelijk bewezen dat door het dragen van de CEP Sports compressiekousen de bloedcirculatie wordt verbeterd. Hierdoor kunnen sporters beter presteren met een lager energie verbruik.

Blessures (voorkomen)
Shin-Splint
De CEP Pro Run 2.0 sportcompressiekousen zijn ook goed ter preventie en herstel van shin-splint doordat het vibratie verminderd, de zuurstoftoevoer verhoogd en meer stabiliteit geeft. Verbeterd daardoor ook de genezing verbeterd.

Kramp
Krampen worden voorkomen en verminderd door de verhoogde zuurstoftoevoer en optimalisatie van de spieractiviteit en versnelde afvoer van afvalstoffen zoals melkzuur.

Achillespees
Achillespeesblessures treden minder snel op door de extra stabiliteit, de speciale padding welke irritatie voorkomt en de verbeterde zuurstoftoevoer. Herstel van achillespeesblessures verbeterd.

Zweepslag
Verminder de kans zweepslag doordat de kuitspieren meer ondersteuning en stabiliteit ervaren. Samen met de versnelde afvoer van afvalstoffen en meer zuurstof toevoer helpt dit een zweepslag te voorkomen. Uiteraard is een goede warming-up wel noodzakelijk. Indien u een zweepslag heeft worden de beschadigde spieren goed tegen elkaar aan gedrukt waardoor herstel sneller verloopt en er minder littekenweefsel ontstaat.

Voordelen Sportcompressiekousen CEP:
  • Verbeterde prestaties
  • Sneller herstel en minder spierpijn
  • Voorkomen en sneller herstel van blessures
  • Verbeterde doorbloeding
  • Optimaal afnemend drukverloop vanaf de enkel naar boven toe
  • Ook te gebruikenvoor het sporten als u last heeft van spataderen of vochtophoping in het onderbeen
  • Linker en rechter kous
Dit alles resulteert dat u meer plezier beleeft in uw sport!

Gebruik:
U kunt de CEP Sportcompressiekousen dragen vooraf als voorbereiding, tijdens de training of wedstrijd (indien toegestaan) en nadien om sneller te herstellen.

Maattabel (bepaal zelf de juiste maat)



Opmeten: Het meten van de kuitomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet op het dikste gedeelte van de kuit.