Top

Voedingsadvies & Coaching van Fith4Health


Fit4Health
Laat ik mij aan je voorstellen: ik ben Monique de Jonge en heb een praktijk, Fit4Health, waarin ik mensen begeleid om fit, gezond en slank te worden. Hiervoor hanteer ik diverse methoden, afhankelijk van de persoon. Een aantal zaken die hierin meespelen zijn onder andere iemands (eet)verleden, gezondheid, mate van activiteit etc. Behalve voedingscoach ben ik ook hardlooptrainer.

Januari ‘12 kreeg ik een zweepslag in mijn kuit en zo kwam ik in contact met Sportcompressiekleding.nl. Op deze website leg ik een aantal dingen uit over voeding in het algemeen én gerelateerd aan sport. Verder geef ik uitleg over de diverse producten die ik aanbied om je gezondheid zo optimaal mogelijk te maken. 

Klik op de volgende links voor meer informatie van Fit4Health over de volgende onderwerpen: Tevens ook advies en tips wat betreft kleding en blessurepreventie waaronder bijv. Sportcompressiekousen.

Bezoek de website www.fit4health.nl of neem contact op via info@fit4health.nl.

Deze informatie is opgesteld in samenwerking met Fit4Health en Sportcompressiekleding.

Heeft u vragen of wilt u dat er contact met u wordt opgenomen in verband met de mogelijkheden voor u of is advies en hulp gewenst. Dan kunt u ook onderstaand contactformulier insturen. Er wordt dan automatisch contact met u opgenomen.
@